Οι Μοναχοί Shaolin Kung Fu Masters επιστρέφουν στην Αθήνα, με ένα νέο εντυπωσιακό show. Πετάνε στον αέρα, εντυπωσιάζουν με τα σπαθιά τους, σπάνε πέτρες στο σώμα ή το κεφάλι τους, ακουμπάνε τα σώματά τους πάνω σε λόγχες και όλα αυτά σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα με αναμμένα κεριά και εντυπωσιακά σκηνικά!

Δεκαπέντε μέλη από την αυθεντική ομάδα μοναχών Σαολίν ταξιδεύουν και πάλι από τον ναό των Σαολίν στην Κίνα προς την Ευρώπη για να αφήσουν άναυδο το κοινό με τα κατορθώματά τους!

Η αυθεντική ομάδα μοναχών Σαολίν που μάγεψε κοινό και κριτικούς στην Αθήνα το 2007 -γεμίζοντας ασφυκτικά τις τέσσερις παραστάσεις τους – αλλά και σε όλο τον κόσμο με την μοναδική παράσταση «Wheel Of Life», έρχεται στην Ελλάδα με την νέα της παραγωγή… Shaolin Legend!

Οι λάτρεις των θεαματικών και άκρως εντυπωσιακών παραστάσεων αλλά και εκείνοι της τέχνης του Kung Fu θα βιώσουν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Badminton, την ατμόσφαιρα των ταινιών «Τίγρης και δράκος», «Ήρωας», «Ιπτάμενα στιλέτα» ή ακόμα και το «Kill Bill» σε μια υπερπαραγωγή που έπεισε τα Universal Studios να ετοιμάσουν ένα εντυπωσιακό dvd αφιερωμένο σε αυτούς αλλά και τις μεγάλες εφημερίδες παγκοσμίως να γράψουν διθυραμβικά σχόλια για αυτή την παγκοσμίως γνωστή ομάδα.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 21:00
Θέατρο Badminton

  Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό

ΗΜΕΡOMHNIA ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 19/9/2011
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 20/9/2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ: 5
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ: 2

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΑΡΗ
ΜΠΡΟΥΖΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΧΑΜΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Οι αναπληρωματικοί νικητές είναι οι εξής:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΝ ΕΛΣ