Δυο άντρες, αντιμέτωποι με έναν πειρασμό. Μια γυναίκα, αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Μια δυνατή φιλία, σε δοκιμασία. Δείτε πρώτοι την πρεμιέρα της ερωτικής ταινίας «Κόκκινος Ουρανός» μέσα από το διαγωνισμό του newsbeast.gr που σας χαρίζει 60 διπλές προσκλήσεις.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Λίγα λόγια για την ταινία:
Άρης και ο Στέλιος είναι καλοί φίλοι και αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους μακριά από την πόλη, σε ένα απομακρυσμένο μέρος, όπου στήνουν ένα θερμοκήπιο και τη νέα τους ζωή. Η φιλία τους όμως θα κλονιστεί όταν θα μπει στη ζωή τους η Κόρντοβα, μια γοητευτική κοπέλα από τη Γερμανία. Η Κόρντοβα είναι η αιτία που θα δοκιμαστεί η φιλία των αντρών, ενώ εκείνη διχάζεται, καθώς και οι δυο είναι ιδανικοί γι΄αυτήν. Τρεις ζωές μπλεγμένες σε έναν ερωτικό ιστό, κάτω από τον πυρακτωμένο, κατακόκκινο ουρανό.

Σκηνοθεσία -Σενάριο: Λάγια Γιούργου
Ηθοποιοί: Αποστόλης Τότσικας, Ορφέας Αυγουστίδης, Pihla Viitala, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Λαέρτης Βασιλείου, Altin Huta, Αγγελική Λεμονή, Αργύρης Θανάσουλας, Αντώνης Βλυσσίδης, Μανώλης Χουρδάκης


Ημερομηνία προβολής: Δευτέρα 4 Απριλίου 2011
Ώρα προσέλευσης: 20:30μ.μ.
Κινηματογράφος
: Village Cinemas, The Mall Athens

*Από τις 7 Απριλίου στους κινηματογράφους από την Audio Visual