Ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα , όταν μία σταρ του TikTok σε καταδίωξη απείλησε να αποκαλύψει τη σχέση του με την παντρεμένη μητέρα της, είπε η αδερφή του στο δικαστήριο σήμερα. Ο Saqib Hussain πέθανε ακαριαία όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε χτύπησε σε ένα δέντρο ενώ τον καταδίωκαν δύο άλλα οχήματα που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Ο νεαρός φέρεται να εκβίασε τη μάνα της σταρ του TikTok Mahek Bukhari και την απείλησε πως θα στείλει αποδείξεις για τη σχέση τους, στον σύζυγό της. Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος Saqib, είχε μια παθιασμένη σχέση για μια τριετία με την 45χρονη Ansreen, αλλά απείλησε να διαρρεύσει μια σεξουαλική ταινία που είχαν γυρίσει, τόσο στον σύζυγό όσο και την οικογένειά της όταν εκείνη προσπάθησε να βάλει τέλος στη σχέση τους, ισχυρίστηκαν οι ένορκοι.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, τη νύχτα του θανάτου του, ο Hussain επρόκειτο να συναντηθεί με την Mahek όσο και με την μάνα της Ansreen και ότι θα του πλήρωναν 2.000 λίρες, χρήματα που είχε ξοδέψει στην Ansreen κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και μια πληρωμή που ήθελε ο Saqib σε αντάλλαγμα για να κρατήσει ιδιωτικές τις προσωπικές φωτογραφίες της Ansreen και να μην τις κοινοποιήσει στο διαδίκτυο ή να τις στείλει στον σύζυγό της. Η αδερφή του Hussain, Sana ,τον είχε προειδοποιήσει να μην πάει σε μια μοιραία συνάντηση με την 23χρονη Bukhari, λέγοντάς του ότι έπαιρνε ρίσκο.

@fat2fitphobia

#InfluencerMahekBukhari told her mother she would have #SaqibHussain ‘jumped by guys’, #court Mr Hussain, 21, had been in three-year relationship with AnsreenBukhari, 45, He #threatened to #leaksextape they had made to her husband and family when she ended the relationship The 21-year-old and his friend #MohammedHashim Ijazuddin died instantly in horror car crash in February #Mahek Bukhari, #ansreenbukhari Bukhari, and six others pleaded not #guilty to #murder #crimetiktok #passion #trending #viral

♬ Crime (Dramatic Instrumental Music) (feat. Adrian Benegas) – Introspectunes

Η αδελφή του Hussain λίγο πριν τη μοιραία συνάντηση: «Είσαι ανόητος; κάποιος μπορεί να σου ορμήσει»

Σε μία κατάθεση που διαβάστηκε στο Δικαστήριο, η Sana περιέγραψε πώς ο αδερφός της ήταν φουλ ερωτευμένος με την Ansreen και «πάντα της αγόραζε πράγματά». Είπε ότι η σχέση ξεκίνησε όταν ο Hussain ήταν 18 και ήταν «ανοιχτή», αλλά ο αδερφός της ήταν «πληγωμένος» όταν τελείωσε η σχέση. Είπε ότι συνάντησε την Ansreen έξω από ένα ξενοδοχείο ενώ είχε πει στον αδερφό της ότι δεν έπρεπε να έχει σχέση με παντρεμένη γυναίκα. Προειδοποίησε τον Hussain ότι έπαιρνε ένα ρίσκο για να πάρει τα χρήματα τον Φεβρουάριο, κάποιες ώρες πριν σκοτωθεί. Τον ρώτησε: «Είσαι ανόητος;» και προειδοποίησε ότι κάποιος μπορεί να του «ορμήσει».

Την ημέρα πριν πεθάνει ο Hussain, ο πατέρας του, Sajad, ο οποίος γνώριζε επίσης για την σχέση, έστειλε μήνυμα στη Sana, ζητώντας της να πάει και να μιλήσει στον αδερφό της, ο οποίος ήταν πολύ στεναχωρημένος, για δύο ημέρες. Περιγράφοντας την τελευταία της συνομιλία με τον αδερφό της, είπε: «Πήγα να μιλήσω στον Saqib στην κρεβατοκάμαρά του. Ρώτησα τι φταίει αλλά δεν μου έλεγε. «Μου ζήτησε να φύγω. Είπα, «Είμαστε κοντά και τα λέμε ο ένας στον άλλον τα πάντα». Αλλά είπε απλώς «όχι» και μου ζήτησε να φύγω από το δωμάτιό του».

Σύζυγος της Ansreen: Δεν γνώριζα για τη σχέση της γυναίκας μου

Οι ένορκοι άκουσαν επίσης τις δηλώσεις του συζύγου της Ansreen, Ali Raza, ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι δεν γνώριζε για την σχέση που είχε η γυναίκα του, αν και δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει ένα μήνυμα που είχε σταλεί από τον Saqib λέγοντας πως είναι «ψεύτικο». Θυμήθηκε απλά, ότι κάποιος με το όνομα Saqib του είχε στείλει ένα σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον ενημέρωνε ότι η γυναίκα του είχε σχέση. Ο άντρας είπε συγκεκριμένα: «Θυμάμαι ότι πριν από περίπου τέσσερις ή πέντε μήνες έλαβα ένα μήνυμα στον λογαριασμό μου στο TikTok» ανέφερε και πρόσθεσε «Κάποιος έκανε ένα σχόλιο που έλεγε κάτι για τη γυναίκα μου που έχει σχέση. Δεν το είπα ποτέ στη γυναίκα μου – υπέθεσα ότι ήταν απλώς ανοησία. Νομίζω ότι το “Saqib” ήταν το όνομα ή μέρος του ονόματος του λογαριασμού». όπως είπε παρατήρησε ότι ο χρήστης «Saqib» δεν είχε ακολούθους, κάτι που τον έκανε να συμπεράνει ότι ήταν «ψεύτικος λογαριασμός».

Στη δίκη ειπώθηκε ότι πρόκειται για δολοφονίες του Saqib και του φίλου του 21 ετών Mohammed Hashim Ijazuddin και ήταν «προμελετημένες» καθώς το αυτοκίνητό τους αναγκάστηκε να βγει από το δρόμο μετά από καταδίωξη με 160 χιλιόμετρα την ώρα. Και οι δύο άνδρες πέθαναν ακαριαία όταν το Skoda Fabia τυλίχτηκε στις φλόγες όταν έφυγε από το δρόμο στο Λέστερ στις 11 Φεβρουαρίου.

Τόσο η Mahek όσο και η μητέρα της αρνούνται τον φόνο για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Εκτός από τις 2 γυναίκες υπάρχουν και άλλοι έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση.

Εισαγγελέας: «H συνάντηση με τα δύο θύματα ήταν «προμελετημένη»

Ο Εισαγγελέας, Collingwood Thompson KC, είπε στο δικαστήριο ότι και οι οκτώ κατηγορούμενοι παραδέχονται ότι βρίσκονταν σε δύο αυτοκίνητα, ένα Audi TT και ένα Seat Leon, τα οποία καταδίωκαν τη Skoda των δύο θυμάτων. Ο κ. Thompson είπε: «Έχουν αναγκαστεί να κάνουν αυτές τις παραδοχές μόνο από τα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου που τους δείχνουν να ακολουθούν το Skoda στην καταδίωξη» σημείωσε και πρόσθεσε: «Αναμφίβολα ήλπιζαν, λέγοντας πως δεν θα κάνουν “κανένα σχόλιο” στις ανακρίσεις της αστυνομίας ότι δεν θα υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να τους τοποθετήσουν στο σημείο της σύγκρουσης».

«Αυτό από μόνο του λέει πολλά», είπε ο κ. Thompson υποστηρίζοντας πως η συνάντηση με τα δύο θύματα σε ένα πάρκινγκ της Tesco στο Λέστερ ήταν «προμελετημένη» και πως «οι εμπλεκόμενοι πρέπει να γνώριζαν, από το γεγονός ότι φορούσαν κουκούλες. Η βία εξετάζονταν εάν χρειαζόταν.

Στο δικαστήριο ακούστηκε πως ένας από τους κατηγορούμενος, είχε μαζί του ένα στήριγμα τροχού έφερε μαζί του και ο νεότερος κατηγορούμενος. Ο κ. Thompson πρόσθεσε: «Μόλις ο Saqib προσπάθησε να ξεφύγει έγινε απαραίτητος, γιατί ο μόνος τρόπος να τον σταματήσει ήταν η χρήση βίας. Όλοι σε εκείνα τα αυτοκίνητα που έφυγαν από την Tesco για να κυνηγήσουν το Skoda Fabia πρέπει να το γνώριζαν αυτό. Αυτό δεν ήταν μια καταδίωξη που κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα ή μερικά λεπτά. Η καταδίωξη κράτησε λίγο περισσότερο από 10 λεπτά.

. «Ως εκ τούτου, βοηθούσαν και ενθάρρυναν τη διάπραξη των φόνων με την παρουσία τους» πρόσθεσε ο Εισαγγελέας. Μάλιστα, υπήρξε μια τρομακτική κλήση 999 στην οποία ακούστηκε ο Hussain να παρακαλεί: «Είναι ακριβώς πίσω. Χτυπάνε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου πολύ δυνατά. Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, θα πεθάνω ». Ούρλιαξε πριν ακουστεί ένα δυνατό τρακάρισμα.

Πριν από τη σύλληψή της, η Bukhari έκανε επίδειξη στους περισσότερους από τους 126.000 ακόλουθούς της στο TikTok και άλλους 43.000 στο Instagram. Μοιράστηκε διάφορα αποσπάσματα από τη ζωή της, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων, του μακιγιάζ και των τσάντες της, ενώ εμφανιζόταν και σε βίντεο δίπλα στη μητέρα της. Τώρα όμως κατηγορείται για δύο κατηγορίες για φόνο και για ανθρωποκτονία ως πιθανή εναλλακτική, μαζί με τη μητέρα και τη φίλη της Natasha Akhtar, 22 ετών, που και οι δύο φέρεται να έχουν στρατολογήσει άλλους.

Πλάνα από την αστυνομία που παρευρέθηκε στο σημείο της σύγκρουσης, περίπου στη 1.35 π.μ. της 11ης Φεβρουαρίου, έδειξαν το Skoda Fabia στις φλόγες, να ακουμπάει πάνω σε ένα δέντρο στην κεντρική κράτηση του διπλού δρόμου A46, στη διασταύρωση Six Hills κοντά στο Λέστερ. Το αυτοκίνητο είχε χωριστεί στα δύο στο σημείο της πρόσκρουσης και σύντομα κάηκε. Οι αξιωματικοί είδαν «ένα σώμα να κρέμεται έξω από τα υπολείμματα του διπλανού καθίσματος του συνοδηγού», αλλά η ζέστη των φλόγων εμπόδισε τους διασώστες να βοηθήσουν τον Hussain.

Ο Εισαγγελέας είπε σήμερα στους ενόρκους ότι η κλήση 999 ήταν το κλειδί για την υπόθεση και ότι το δυστύχημα «δεν ήταν απλώς ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα, αλλά μια σκόπιμη δολοφονία». Μάλιστα οι ένορκοι άκουσαν μια δήλωση από τον Pc Joseph Raddings, τον πρώτο αξιωματικό στη σκηνή. Είπε: «Μπορούσα να δω από μακριά μια φωτιά στο δρόμο».

Είπε ότι το φλεγόμενο όχημα ήταν πολύ επικίνδυνο για το πλησιάσει, με ήχους να «σκάνε και χτυπήματα» να προέρχονται από το αυτοκίνητο και τα συντρίμμια να πετάγονται έξω από το. Είπε: «Αν υπήρχε κάποιος μέσα, δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνει στη ζωή.» Μόνο αργότερα επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν δύο άτομα μέσα στο όχημα. Αφού οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, το σώμα του Ijazuddin ανασύρθηκε επίσης, με τους δύο άνδρες να αναγνωρίζονται μόνο από «οδοντιατρικά αρχεία», μεταδίδει η dailymail.

Οι δύο τους ήταν φίλοι από το σχολείο, με τον Ijazuddin να συμφωνεί να οδηγήσει τον φίλο του στο Λέστερ εκείνο το βράδυ – που περιγράφεται από τους εισαγγελείς στο δικαστήριο ως «μοιραίο λάθος που του στοίχισε τη ζωή».

Η εξάλεπτη κλήση στο 999

Η εξάλεπτη κλήση 999 ξεκίνησε με τον Χουσεΐν να λέει στον χειριστή ότι τον παρασύρει άλλο αυτοκίνητο. «Προσπαθούν να με εμποδίσουν. Δεν μπορώ να πάω σε αστυνομικό τμήμα. Υπάρχουν τύποι που με ακολουθούν. Είμαι στην Α46, προσπαθούν να με βγάλουν έξω από το δρόμο» είπε ο νεαρός στον χειριστή ότι περνούσε με το αυτοκίνητο από το Κολέγιο Ράτκλιφ και τον κυνηγούσαν δύο οχήματα.

Όντας όλο και πιο απελπισμένος καθώς τα αυτοκίνητα ήταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, είπε στον χειριστή ότι δεν μπορούσε να διαβάσει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους πριν προσθέσει: «Προσπαθούν να με σκοτώσουν. Σας παρακαλώ κύριε, χρειάζομαι μόνο βοήθεια».

Έδωσε το όνομά του και είπε στον χειριστή ότι ζούσε στο Banbury του Oxfordshire, αλλά είχε έρθει στο Leicester με τον Ijazuddin για φαγητό και για να συναντήσει έναν φίλο. Λίγο πριν ακουστεί η συντριβή, ο Hussain λέει: «Είναι ακριβώς πίσω. Χτυπάνε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου πολύ γρήγορα. Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, θα πεθάνω». Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται τον φόνο και μια εναλλακτική κατηγορία ανθρωποκτονίας από αμέλεια.