Ο σταρ του Χόλιγουντ, Άλεκ Μπάλντουιν, άθελά του πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, Αλίνα Χάτσινς ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Τζόελ Σόουζα, στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν του τελευταίου, Rust.

Στον Μπάλντουιν δόθηκε ένα όπλο για τις ανάγκες του γυρίσματος το οποίο αντί για άσφαιρες βολίδες είχε μέσα κανονικές σφαίρες. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και τα σκάγια πέτυχαν την 42χρονη Χάτσινς η οποία άφησε την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά μετά στο νοσοκομείο.

Ο 48χρονος σκηνοθέτης βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική νοσοκομείου όπου και μεταφέρθηκε μετά το τραγικό συμβάν.

Ποιος είναι ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα (Joel Souza)

Ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα

Ο 48χρονος σκηνοθέτης γεννήθηκε στο Φρίμοντ της Καλιφόρνιας το 1974 και δραστηριοποιείται κυρίως στο Σαν Φρανσίσκο όπου ζει με την οικογένειά του.

Ο Σόουζα είναι παντρεμένος κι έχει δύο μικρά παιδιά. Ως σεναριογράφος-συγγραφέας και σκηνοθέτης, έκανε το ντεμπούτο του στις ταινίες μεγάλου μήκους με την ταινία δράσης Crown Vic.

Η ταινία επικεντρώνεται στα γεγονότα κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βάρδιας του βετεράνου αξιωματικού του Ray Mandel και του εκπαιδευόμενου του Nick Holland. Η ταινία πήρε τον τίτλο της από το όνομα ενός θρυλικού στελέχους της Αστυνομίας, του Ford Crown Victoria.

Η οικογένεια του Σόουζα δηλώνει συντετριμμένοι ενώ οι γιατροί ανέφεραν ότι θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Μπάλντουιν είναι συντετριμμένος από την τραγωδία στην οποία είχε συμμετοχή και οι εικόνες που τον δείχνουν να κλαίει είναι ανατριχιαστικές.