Η 99χρονη καλή Σαμαρείτισσα

Ράβει φορέματα για παιδιά από την Αφρική


ΚΟΣΜΟΣ
16:54
22/08/2014
Η 99χρονη καλή Σαμαρείτισσα
loading

Το γεγονός ότι είναι 99 χρονών δεν την εμποδίζει να είναι δημιουργική και -το σημαντικότερο- να βοηθά παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη. Μπορεί να μην δύναται να τους προσφέρει χρήματα ή φαγητό, αλλά τους ράβει ρούχα.

Η καλή Σαμαρείτισσα από την Αϊόβα τα τελευταία χρόνια φτιάχνει ένα φόρεμα τη μέρα για την χριστιανική φιλανθρωπική οργάνωση Φορέματα για Παιδιά της Αφρικής, η οποία μοιράζει ρούχα και όπου άλλου υπάρχει ανάγκη.

Το όνομα της γηραιάς κυρίας είναι Λίλιαν Γουέμπερ και στόχος της είναι να έχει καταφέρει να ράψει 1.000 φορέματα μέχρι να γίνει 100 ετών, στις 6 του ερχόμενου Μαΐου δηλαδή. Μάλιστα, εξήγησε ότι θα μπορούσε να παράγει και δύο ρουχαλάκια ημερησίως, αλλά θέλει κάθε ένα να είναι προσεγμένο και καλοραμμένο, όπως είναι άλλωστε. Εκείνο που επιδιώκει είναι να κάνει τα κοριτσάκι που τα φορούν να νιώθουν όμορφα και περήφανα μέσα στα φορέματα τους.

Απ’ ότι φαίνεται εκείνα όχι μόνο νιώθουν όμορφα, αλλά είναι και ευγνώμονα στην Γουέμπερ και της έχουν σταλεί μέσω της Οργάνωσης και φωτογραφίες τους, που τα μικρά κορίτσια φορούν τα ρούχα της και χαμογελούν, τη χαιρετούν ή της λένε «ευχαριστώ» γραμμένο σε ένα χαρτί.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει