Εικόνες απίστευτης θηριωδίας καταφτάνουν από το Καζακστάν, με ένα αυτοκίνητο να σέρνει δεμένο ένα σκυλί στους δρόμους της πόλης Ατιράου.

Το υλικό τραβήχτηκε στις 7 Ιανουαρίου και οι εικόνες σοκάρουν. Το βίντεο κατέγραψε οδηγός με την κάμερα του παρμπρίζ και βλέπουμε ακόμα και αίμα στον δρόμο από το τραγικό τετράποδο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγούσε χωρίς να πολυσκοτίζεται για τα κορναρίσματα και τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας των άλλων αυτοκινήτων.

Ο άντρας που τραβά το βίντεο αποφάσισε κάποια στιγμή να κάνει κάτι. Πέρασε το προπορευόμενο όχημα και το ανάγκασε να σταματήσει. Ένας δεύτερος οδηγός σταμάτησε επίσης για βοήθεια.

Ο εκπρόσωπος της φιλοζωικής που πήρε το τραυματισμένο ζώο δήλωσε: «Ο άντρας βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και ρώτησε: ‘‘Γιατί το κάνεις αυτό;’’. Δεν πήρε απάντηση. Πήρε απλώς το σκυλί, το έριξε στο πορτμπαγκάζ του και έφυγε. Όλος ο δρόμος ήταν καλυμμένος με αίματα».

Η ομάδα ακτιβιστών Kind Hearts έγραψε κατόπιν στα κοινωνικά μέσα πως ο σκύλος «σώθηκε θαυματουργά» από το βασανιστήριο του οδηγού.

Η αστυνομία δήλωσε πως ο άντρας ισχυρίστηκε ότι μετέφερε απλώς τον σκύλο για έναν φίλο. Είπε ακόμα πως στην πορεία άνοιξε το πορτμπαγκάζ και το ζώο έπεσε έξω…