Η αυστραλή δημοσιογράφος της «New York Post» Miranda Devine άφησε άφωνη την παρουσιάστρια ειδήσεων του σταθμού Fox News από τις απόψεις της για την Covid-19.

Η Miranda Devine είχε υπογράψει μόλις ένα διθυραμβικό άρθρο για τη μάχη του Τραμπ με τον κορονοϊό, το οποίο ανέβασε στο Twitter ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, και την κάλεσαν στο Fox News να μοιραστεί τις απόψεις της για την πανδημία.

Είπε λοιπόν στην παρουσιάστρια Dana Perino για τον Τραμπ: «Παρέδωσε ένα μήνυμα ελπίδας μέσω της εμπειρίας του. Έστειλε το μήνυμα ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Αυτό είναι που θέλουν όλοι».

Και συνέχισε: «Νομίζω πως είναι εξαιρετικά εγωιστικό για τους ηλικιωμένους ή τους νευρωτικούς ανθρώπους που είναι δειλοί και φοβισμένοι και δεν βγαίνουν από τα υπόγειά τους να περιορίζουν τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους, χάνοντας τις σημαντικότερες πτυχές της ζωής τους, όπως το σχολείο».

Η Perino τη σταμάτησε για να δει αν όντως η Devine εννοεί λέξεις όπως «εγωιστικό» και «δειλοί» και εκείνη το επιβεβαίωσε, κατηγορώντας τους «ανθρώπους στην εξουσία» που τροφοδοτούν τον φόβο για την πανδημία.

«Νομίζω πως είναι εγωιστές», τόνισε, «και δείχνω κυρίως με το δάχτυλο τους Δημοκρατικούς και τον Τζο Μπάιντεν».

«Ενδιαφέρουσες απόψεις» χαρακτήρισε η Perino τους ισχυρισμούς της δημοσιογράφου, η οποία δέχτηκε ωστόσο κατακραυγή στα κοινωνικά μέσα για την «ανεύθυνη στάση της», όπως τη χαρακτήρισαν πολλοί…