Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ένα στριπ κλαμπ στο Πόρτλαντ του Όρεγκον για να συνεχίσει να παραμείνει με κάποιο τρόπο ανοιχτό ακόμα και στο lockdown λόγω κορονοϊού.

Έτσι το Lucky Devil Lounge προτείνει για αυτό το διάστημα το «Boober Eats», δηλαδή την υπηρεσία διανομής φαγητού από τις γυμνόστηθες χορεύτριές του στο σπίτι όποιου παραγγέλνει.

Ο Shon Boulden, ιδιοκτήτης του Lucky Devil Lounge, είχε την ιδέα αυτή, όπως γράφει η New York Post, μετά την εντολή του κυβερνήτη του Όρεγκον να κλείσουν όλες οι μη απαραίτητες επιχειρήσεις, επιτρέποντας όμως να λειτουργούν χώροι εστίασης μόνο για ντελίβερι. 

Η ιδέα, όπως λέει ο ίδιος, ξεκίνησε ο αστείο στα social media, αλλά επειδή υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον, κι έτσι σκέφτηκε πως πρόκειται για μία ιδέα που μπορεί να υλοποιηθεί.

Σύμφωνα με τον Boulden, προσφέρεται για διανομή στο σπίτι όλο το μενού του καταστήματος και από κάποια ώρα και μετά παραδίδονται και ποτά. Το κόστος μπορεί να επιβαρυνθεί με 30 δολάρια, ανάλογα με την απόσταση. 

Οι χορεύτριες καταφτάνουν συνοδευόμενες από σωματοφύλακα, για να διασφαλιστεί τόσο η ασφάλειά τους όσο και το ότι δεν θα είναι πολύ διαχυτικός κάποιος πελάτης που ενδεχομένως να έχει μολυνθεί από κορονοϊό. Ο Boulden τις εξοπλίζει με μάσκες, γάντια και αντισηπτικά μαντιλάκια.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει στη δουλειά όλους τους εργαζόμενους στο στριπ κλαμπ και το δεύτερο κατάστημά του, από τους μάγειρες στην κουζίνα, μέχρι τις χορεύτριες που κάνουν διανομή και τους bartenders που παίρνουν τηλεφωνικές παραγγελίες.