Άγριος καβγάς, που ξέσπασε ανάμεσα σε γυναίκες- για ένα άνδρα, όπως λένε οι πληροφορίες- είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει ένας σωλήνας μέσα σε κτίριο διαμερισμάτων στην Ατλάντα, και να πλημμυρίσουν εννέα διαμερίσματα.

Ο σωλήνας έσπασε νωρίς την Παρασκευή, καθώς οι άνδρες της ασφάλειας προσπαθούσαν να χωρίσουν τις γυναίκες που τσακώνονταν στο συγκρότημα «The Mix» και μία από τις γυναίκες, η 19χρονη Tamia Robinson, άρχισε να καβγαδίζει και μαζί τους.

«Αυτό δείχνει ένα πράγμα, τα αγόρια δεν αξίζουν τον κόπο» σχολίασε μία φοιτήτρια, που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Ακόμα ένας μάρτυρας, που ανέβασε βίντεο από τον καβγά και την πλημμύρα στο Twitter, περιέγραψε πως μία γυναίκα που ερχόταν από πάρτι Halloween εισέβαλε στο διαμέρισμα και άρχισε να χτυπά την πόρτα του υπνοδωματίου ενός άνδρα.

«Κοιμόταν και της είπαμε να φύγει» πρόσθεσε. «Άλλα δεν άκουγε και συνέχισε να κοπανάει την πόρτα».

Τότε ήρθαν και κάποια κορίτσια μέσα από το συγκροότημα κατοικιών και την απείλησαν πως θα «την έκαναν να φύγει».

Από τα λόγια ήρθαν στα χέρια και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καβγάς, ο οποίος συνεχίστηκε και αφού ήρθαν οι άνδρες της ασφάλειας. Τότε μία από τις γυναίκες, προσπαθώντας να βρει οτιδήποτε για να το χρησιμοποιήσει ως «όπλο» ενώ ήταν πεσμένη κάτω, έπιασε τον σωλήνα και τον έσπασε.

Όπως περιγράφει η New York Post, την ώρα που έφταναν οι πυροσβέστες, το νερό έπεφτε σαν καταρράκτης από τα παράθυρα του κτιρίου.

Εννέα όροφοι πλημμύρισαν καθώς το νερό πέρασε από το ταβάνι, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Robinson μπλέχτηκε και σε δεύτερο καβγά, με ακόμα μια γυναίκα, μία 18χρονη, ακόμα και μετά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο.