Δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο χωρίς μπάνιο!

Καμία φροντίδα σε ηλικιωμένη ασθενή


ΚΟΣΜΟΣ
17:32
06/07/2012
Δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο χωρίς μπάνιο!
2
loading

Μία ηλικιωμένη γυναίκα με αναπηρία βρέθηκε αντιμέτωπη με την αδιαφορία των εργαζομένων σε νοσοκομείο της Βρετανίας όπου χρειάστηκε α νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες. Το διάστημα αυτό δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία φορά μπάνιο ή να λουστεί- κάτι για το οποίο θα ήθελε τη βοήθεια των νοσηλευτών – ενώ κόλλησε και το μικρόβιο MRSA.

Η οικογένεια της 77χρονης Dorothy Middleton κάνει λόγο για απολύτως φρικτή συμπεριφορά εκ μέρους του προσωπικού του νοσοκομείου. Η 54χρονη κόρη της Dorothy Snowden κατήγγειλε το νοσοκομείο Pinderfields όπου είχε αρχικά μεταφερθεί με πόνους στον ώμο στις 12 Ιουνίου.

Η 77χρονη έχει παραλύσει μερικώς έπειτα από ένα εγκεφαλικό πριν από 20 χρόνια και πάσχει από διαβήτη. Η 54χρονη υποστηρίζει πως δεν έκανε ούτε μία φορά μπάνιο στο διάστημα των δύο εβδομάδων που νοσηλεύτηκε και πως ενώ οι νοσοκόμες χτύπησαν το γόνατό της στο κρεβάτι, όταν παραπονέθηκε για τον πόνο της είπαν πως ήταν από την αρθρίτιδα.

Το παράξενο είναι, σύμφωνα με την Dorothy Snowden, πως ενώ η μαμά της έβγαλε ακτινογραφίες στο στομάχι, το γόνατο και τον γοφό, κανείς δεν ασχολήθηκε με τον πόνο στον ώμο.

Της ζητήθηκε επίσης να φέρει την ινσουλίνη της μητέρας της από το σπίτι (!) επειδή το προσωπικό δεν μπορούσε να βρει ινσουλίνη στο νοσοκομείο.

Την ημέρα που η 77χρονη πήρε εξιτήριο η κόρη της μίλησε με την προϊσταμένη των νοσοκόμων η οποία απολογήθηκε για το επίπεδο της φροντίδας και παραδέχθηκε πως η ηλικιωμένη ασθενής δεν έκανε ούτε ένα μπάνιο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ecomo

    χαχαχαχα για πέρασε κ από τα νοσοκομεία της ελλάδας να δεις περιποίηση. και 1 χρόνο να έμενες δεν πρόκειτε να σου έκαναν μπάνιο, πόσο μάλλον να σε προσέξουν.... εκτός φυσικά και αν έδινες το κάτι της

    1. avatar EKSWGHINOS

      ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΠΡΩΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΒΒΑΤΙ..ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΥΣΗ ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΧΑΧΑΧΑ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει