Πρωταθλητής bodybuilder έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του από το παράθυρο οίκου ανοχής στη Ζυρίχη της Ελβετίας, ενώ η γυναίκα του ανέφερε πως είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Ο 32χρονος Sandro Hofer σκοτώθηκε πέφτοντας στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του.

Όπως γράφει η Daily Mirror, επικαλούμενη ελβετικά μέσα ενημέρωσης, οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του Hofer δεν είναι γνωστές.

Η γυναίκα του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του γράφοντας: «Ο θεός μπορεί να πάρει κι εμένα τώρα, αν θέλει, το κρεβάτι μου είναι άδειο, το σπίτι μου είναι άδειο, η ζωή μου είναι άδεια».

Η αστυνομία διερευνά το εάν ο θάνατός του ήταν ατύχημα, αυτοκτονία ή έγκλημα και δύο εργαζόμενες στον οίκο ανοχής κρατήθηκαν, ανακρίθηκαν κι αφέθηκαν ελεύθερες.

Η γυναίκα του δήλωσε πως ο άνδρας της πιθανώς να βρισκόταν στον οίκο ανοχής μεταφέροντας ουσίες παρά ως πελάτης και δεν απέκλεισε να χρησιμοποιούσε και ο ίδιος κάποιες ουσίες. Ανέφερε επίσης πως πριν από δύο εβδομάδες είχε θελήσει να πηδήξει από το παράθυρο. Ωστόσο η αστυνομία της Ζυρίχης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Ο Hofer είχε κερδίσει το 2013 στον διαγωνισμό Arno, που πήρε το όνομά του από τον Arnold Schwarzenegger, και σχεδίαζε να ανοίξει το δικό του fitness centre τον Απρίλιο.

0fx6cwox yso06sy4 uxrz0eni

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.