Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με όπλα και τσεκούρια 100 μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας παρουσιάζει το Sigmalive.
Όπως πληροφορείται το philenews, στον καβγά ενεπλάκησαν Ελληνοκύπριοι και αλλοδαποί, ενώ εντοπίστηκε σε νοσοκομείο ένας τραυματίας. Η Αστυνομία έχει πληροφορίες για τουλάχιστον άλλους 3 τραυματίες, τους οποίους προσπαθεί να εντοπίσει.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας, Σπύρο Χρυσοστόμου, στη σκηνή υπάρχουν ίχνη αίματος.
Από τα δεδομένα που βρίσκονται ενώπιον της Αστυνομίας, προκύπτει ότι στο επεισόδιο φέρεται να εμπλέκεται γνωστό στις αρχές πρόσωπο, κάτοικος Λάρνακας.
Η Αστυνομία προχωρά με τη διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης των προσώπων που ενέχονται στο περιστατικό και αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.