Μια πολυκατοικία του 18ου αιώνα στην πανέμορφη Σεβίλλη φιλοξενεί σήμερα το Hospes Las Casas del Rey de Baeza.

Ακολουθώντας το αραβικό και ευρωπαϊκό στυλ που επηρέασε την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, στην Ισπανία, για αιώνες, το ξενοδοχείο συνδυάζει μια χαλαρή και εκλεπτυσμένη συγχώνευση του παρελθόντος και του παρόντος. Σε μια πόλη που έγινε διάσημη για τους φλογερούς κατοίκους της και το πάθος, το ξενοδοχείο αποκαλύπτει την εκλεπτυσμένη πλευρά της Σεβίλλης.

Φωτεινοί, ασβεστωμένοι τοίχοι εναρμονίζονται με τις ώχρες και τα κόκκινα χρώματα των αρένων της νότιας Ισπανίας στις αυλές του ξενοδοχείου, οι οποίες σκιάζονται από στοές, που δελεάζουν τους επισκέπτες σε μυστικές, συνωμοτικές στιγμές.

Στο εσωτερικό, το δροσερό πέτρινο δάπεδο και οι φυσικές αποχρώσεις οδηγούν στα 41 δωμάτια, όπου αναλαμβάνει δράση μια ευχάριστη νεωτερικότητα. Έπιπλα στο χρώμα της μαύρης σοκολάτα, μεγάλου μεγέθους μαξιλάρια δαπέδου, ξύλινα κρεβάτια από την Ινδονησία και απαλός φωτισμός διακοσμούν τους εσωτερικούς χώρους που θυμίζουν κομψά, αστικά διαμερίσματα.

Τα κεφαλάρια είναι σχεδιασμένα με τρόπο ώστε να μιμούνται τις σχάρες των παραθύρων, δημιουργώντας μια αρμονική σχέση μεταξύ του μέσα και του έξω.

Το φυσικό φως που διαπερνά τα δωμάτια διαχέεται μέσα από λεπτά περάσματα που δημιουργούνται από κίονες, αναπηδά από ανεξάρτητους νιπτήρες, κανάτες νερού και άλλα είδη διακόσμησης από περασμένες εποχές, που απολαμβάνουν όλη τη δόξα του σήμερα.

Η κεντρική αυλή πλαισιώνεται από ένα δάσος από ξύλινους πασσάλους και δύο ζωγραφισμένες, πέτρινες κολώνες, που παρέχουν μια αναγκαία υποστήριξη για τα λεπτεπίλεπτα αμπέλια. Κάντε μια βουτιά στην πισίνα στον τελευταίο όροφο, χαλαρώστε στο σαλόνι ή περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη.

Το Casas del Rey de Baeza είναι μια διαφορετική γωνιά αυτής της συναρπαστικής πόλης, που σας καλεί να την εξερευνήσετε.

Τιμή: Από 140 ευρώ το δίκλινο

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ