Το Public, αγαπημένος προορισμός της οικογένειας για παιχνίδια, φέρνει σε πανελλήνια αποκλειστικότητα σε συνεργασία με την AS Company τη σειρά παζλ “PLAYFOR FUTURE” της Clementoni.

Με υπέροχα θέματα και αγαπημένους ήρωες και ηρωίδες, τα παζλ 20 έως και 104 κομματιών απευθύνονται σε παιδιά όλων των ηλικιών, βοηθώντας τα στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, την καλλιέργεια της φαντασίας και την ενδυνάμωση της μνήμης. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται 100% ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, εξοικειώνοντας τα παιδιά με την έννοια της ανακύκλωσης.

Η σειρά ‘PLAY FOR FUTURE’ κάνει την περιβαλλοντική συνείδηση παιχνίδι, μεταφέροντας διαχρονικά μηνύματα που θα συντροφεύουν τα παιδιά για μια ζωή:

  • Play for Saving: Προστάτευσε τους φυσικούς πόρους  
    Μη σπαταλάς τους φυσικούς πόρους. Η βρύση μπορεί να σου θυμίζει μικρό καταρράκτη, φρόντισε όμως να μην την αφήνεις συνέχεια ανοιχτή κάθε φορά που βουρτσίζεις τα δόντια σου!
  • Play for Caring: Γίνε «ένα» με τη Φύση 
    Η φύση χρειάζεται φροντίδα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να φυτέψεις ένα δέντρο ή να περιποιηθείς τον κήπο σου. Ακόμη και το πιο μικρό μπαλκόνι μπορεί να μετατραπεί σε ολάνθιστη αυλή, με λίγη προσπάθεια!
  • Play for Recycling: Δώσε νέα ζωή σε παλιά αντικείμενα 
    Τα παλιά αντικείμενα μπορούν να ζήσουν για πάντα. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και δώσε τους νέα χρήση ή πέτα τα στον κάδο ανακύκλωσης!

Τα παζλ της σειράς PLAY FOR FUTURE διατίθενται σε πανελλήνια αποκλειστικότητα στο Public.gr αλλά και στο δίκτυο φυσικών καταστημάτων Public.

Γιατί παιχνίδι… σημαίνει Public!