Ακόμη ένα μοντέλο, το οποίο μοιάζει ιδανικό για άτομα με έντονες επαγγελματικές ανάγκες και δραστηριότητας, χάρη στην υποστήριξη της σχετικής γραφίδας, προστίθεται στη γκάμα των iPad’s. Πρόκειται για τη νέα συσκευή της Apple με την οθόνη των 9,7 ιντσών.

Η οθόνη χρησιμοποιεί την τεχνολογία Retina με έντονα και ζωντανά χρώματα, αναβαθμισμένους αισθητήρες, επεξεργαστή A10 Fusion, μεγάλη αυτονομία και οπίσθια κάμερα 8MP, για ικανοποιητικής ποιότητας φωτογραφίες, ενώ το λογισμικό του είναι το iOS 11.

Η συσκευή επικεντρώνει στο να γίνει ένα… σημειωματάριο για τους χρήστες της, με τη γραφίδα Apple Pencil που πρωτοεμφανίστηκε στο iPad Pro. Παράλληλα, η τεχνολογία Palm Rejection επιτρέπει σε όσους έχουν το iPad των 9,7 ιντσών (2048×1536 pixels) να ξεκουράζουν τον καρπό τους στην οθόνη όσο χρησιμοποιούν τη γραφίδα.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 329 δολάρια για το μοντέλο που προσφέρει μόνο σύνδεση μέσω Wi-Fi και στα 459 δολάρια η έκδοση με WiFi + Cellular. Όσον αφορά την Ελλάδα, λογικά θα έρθει στα τέλη Απριλίου…

iapd2 iapd3 iapd4 iapd1