Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς smartphones Galaxy J στην ελληνική αγορά. Τα νέα Galaxy J7, J5 και J3 προσφέρουν υψηλή απόδοση, εκπληκτικό μεταλλικό σχεδιασμό και ενισχυμένη τεχνολογία κάμερας, σε πολύ προσιτή τιμή.

samsmdjfa6
Samsung Galaxy J7 Blue

Το Galaxy J7 διαθέτει premium μεταλλικό σώμα, full HD super AMOLED οθόνη, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και 3GB RAM. Όπως το J5 και το J3, το J7 προσφέρει μία απλοποιημένη εμπειρία χρήσης της κάμερας. Επιπλέον, τόσο το J7 όσο και το J5 έχουν εξοπλιστεί με προηγμένη, υψηλής ανάλυσης, 13-megapixel εμπρόσθια κάμερα και με 13-megapixel κύρια κάμερα με LED flash, η οποία βοηθάει τους χρήστες να τραβήξουν καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μία περαιτέρω βελτίωση σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά, αποτελεί ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που πλέον διαθέτουν τα Galaxy J7 and J5.

samsmdjfa2
Samsung Galaxy J3 Black

Το Galaxy J5 με συμπαγή σχεδιασμό διαθέτει πολύ μοντέρνο πλήρως μεταλλικό σώμα, καθώς και full HD super AMOLED οθόνη για εκπληκτική εμπειρία θέασης. Με τη βελτιωμένη εμπρόσθια και κύρια κάμερα 13-megapixel και με δυνατότητα επέκτασης της μνήμης μέσω microSD έως και 256GB, οι χρήστες μπορούν εύκολα να καταγράψουν και να αποθηκεύσουν το περιεχόμενο που είναι σημαντικό γι’ αυτούς. Επιπλέον, ο ακόμα πιο γρήγορος 8πύρηνος 1.6GHz επεξεργαστής κάνει το Galaxy J5 πιο ισχυρό από ποτέ.

samsmdjfa3
Samsung Galaxy J3 Black

Tο Galaxy J3 πλέον διαθέτει μεταλλικό σώμα για να συνάδει με τον κομψό σχεδιασμό της σειράς J. Το smartphone έχει τις ίδιες δυνατότητες αποθήκευσης με το J7 και το J5, χάρη στη μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης (16GB) και τη βελτιωμένη 2GB RAM. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα αποτύπωσης καλύτερων φωτογραφιών από ποτέ, χάρη στη βελτιωμένη 13-megapixel κύρια κάμερα με ακριβές autofocus. Το J3 περιλαμβάνει ακόμα την προσθήκη της πλατφόρμας ασφαλείας, Samsung Knox, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο του κινητού σας είναι όσο τον δυνατόν πιο ασφαλές.

samsmdjfa4
Samsung Galaxy J5 Gold

«Η σειρά Galaxy J είναι μία από τις σειρές smartphones που σημειώνουν τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas. «Είμαστε σίγουροι ότι ο βελτιωμένος σχεδιασμός, η εκπληκτική τεχνολογία κάμερας και οι λειτουργίες υψηλής απόδοσης της νέας σειράς Galaxy J θα συνεχίσουν να προσελκύουν υπάρχοντες και νέους πελάτες, που αναζητούν ένα smartphone με όμορφο σχεδιασμό και ισχυρές επιδόσεις από μία premium εταιρεία και όλα αυτά σε προσιτή τιμή».

samsmdjfa5
Samsung Galaxy J5 Gold

Το Galaxy J5 θα είναι διαθέσιμο στις 7 Ιουλίου και θα ακολουθήσουν το J7 στο τέλος Ιουλίου και το J3 τον Αύγουστο. Η σειρά J θα διατίθεται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων Black, Gold και Blue Silver.

samsmdjfa1
Samsung Galaxy J7 Blue