Ένα «DELLίριο» αναμένεται να ξεσπάσει ανάμεσα στους χρήστες του Facebook για την απόκτηση ενός νέου laptop!

Μεγάλο διαγωνισμό με δώρο 3 πανίσχυρους φορητούς υπολογιστές DELL και τρεις προσόψεις διοργανώνει το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα, getitnow.gr!

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν ένα από τα τρία laptop DELL που το getitnow.gr προσφέρει, πρέπει να βάλουν τη… φαντασία τους να δουλέψει!

Το getitnow.gr καλεί τους χρήστες του Facebook να επιλέξουν την πρόσοψη των DELL laptop που πιστεύουν ότι ταιριάζει στους φίλους τους. Τα βήματα για τη συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό είναι απλά:

Αρχικά πρέπει να κάνεις «Like» στη σελίδα του getitnow.gr στο Facebook. Στη συνέχεια, επιλέγεις την πρόσοψη που πιστεύεις ότι ταιριάζει στο φίλο σου και τον αναφέρεις, πληκτρολογώντας το σύμβολο @ και το όνομα του όπως είναι γραμμένος στο Facebook. Αυτό ήταν! Πλέον συμμετέχεις αυτόματα στο διαγωνισμό με δώρο 3 πανίσχυρα DELL laptops αποσπώμενης πρόσοψης και μία πρόσοψη της επιλογής σου!

Επιπλέον, για να αυξηθούν οι πιθανότητες να κερδίσεις μπορείς να επιλέξεις και για άλλους φίλους σου την πρόσοψη που πιστεύεις ότι τους ταιριάζει. Όσους περισσότερους φίλους αναφέρεις, τόσες περισσότερες συμμετοχές και άρα πιθανότητες έχεις στην κλήρωση!

Ο χρόνος που έχεις να επιλέξεις φίλους λήγει στις 23 Νοεμβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός.

Μπείτε τώρα στη σελίδα του getitnow.gr στο Facebook και διεκδικήστε ένα από τα laptop που το μεγαλύτερο κατάστημα με χιλιάδες ηλεκτρονικά προϊόντα προσφέρει.