Με βάρος μόλις 210 γρ. ή 130 γρ. χωρίς τη μπαταρία, η συσκευή είναι πιο ελαφριά κι από smartphone. Και για εσάς που αναρωτιέστε σε τι αναφερόμαστε, η Samsung Electronics διαθέτει σε πολύ δελεαστική τιμή το πρώτο pico projector SP – HO3 και εισάγει στην αγορά ένα φορητό βιντεοπροβολέα με ισχυρές επιδόσεις. Το νέο μοντέλο είναι ιδανικό για εταιρικές παρουσιάσεις αφού όπως λένε οι εμπνευστές του μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου επαγγελματία που θέλει να πραγματοποιεί με επιτυχία τις παρουσιάσεις του.
Η αποσπώμενη μπαταρία του διαρκεί για δύο ώρες σε Eco mode και βοηθά στην ολοκλήρωση της παρουσίασης χωρίς την αναζήτηση θήρας εξόδου ή καλωδίου προέκτασης. Είτε πρόκειται για εταιρική χρήση είτε για οικιακή, η συσκευή αποδίδει άριστης ποιότητας και ευκρίνειας εικόνες σε οθόνες από 9 έως 80 ίντσες. Έχει εσωτερική μνήμη 1GB με αποτέλεσμα να μεταφέρονται έγγραφα, βίντεο, φωτογραφίες και ότι άλλο επιθυμείτε κατευθείαν στον SP-HO3. Αλλά έχει και άλλα προνόμια αφού η συσκευή υποστηρίζει και εξωτερική μνήμη από την υποδοχή MicroSD ή τη θύρα USB.
Η συσκευή συνδέεται με netbook, βιντεοκάμερα, φωτογραφική μηχανή και smartphone.
Και να θυμάστε: Ο Samsung SP – HO3 μεταφέρεται παντού εύκολα και επιτρέπει στους χρήστες του να απολαύσουν την ποιότητα της εικόνας Samsung σε οθόνες οποιουδήποτε μεγέθους. Με λίγα λόγια λοιπόν, όπως βεβαιώνουν οι εμπνευστές του, είναι μικρός και θαυματουργός.