Στα «χαρακώματα» βρίσκονται πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης με το ιατρικό τιμ της εθνικής Πορτογαλίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη χρησιμοποίηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουντιάλ, παρότι όπως υποστηρίζουν από τη «βασίλισσα» δεν είναι ιατρικώς σε θέση να προσφέρει.

Ο σταρ των πρωταθλητών Ευρώπης αντιμετωπίζει πρόβλημα (τενοντίτιδα) από το φινάλε της σεζόν με την ομάδα του. Αυτό όχι απλώς δεν ξεπεράστηκε, αλλά επιδεινώθηκε με την παρουσία του στην εθνική Πορτογαλίας. Στις τάξεις της Ρεάλ θεωρούν πως το πρόβλημα του Ρονάλντο δεν αντιμετωπίστηκε σωστά, με αποτέλεσμα να έχει επιβαρυνθεί επιπλέον και να αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να υποστεί μεγάλη ζημιά.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, μάλιστα, ο ίδιος ο 29χρονος άσος έχει πολλά παράπονα από τους γιατρούς της Πορτογαλίας, ωστόσο λόγω της αγάπης του για την εθνική ομάδα και του πάθους του να τη βοηθήσει στο Μουντιάλ έσφιξε τα δόντια.

Οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους απαντούν πως ο Ρονάλντο δεν επιβαρύνθηκε από την παρουσία του στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας και δεν πιέστηκε με κίνδυνο την υγεία του, αλλά είχε ήδη έρθει με πρόβλημα τραυματισμού από τη μακρά κι επίπονη σεζόν με τη Ρεάλ.

Πηγή: sport-fm.gr