Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αναμετρώνται στο ΣΕΦ για τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League και στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ είναι 66-55.
Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επικρατήσουν στο δεύτερο και να ισοφαρίσουν τη σειρά, μένοντας ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, αυτή του Εργκίν Αταμάν αντέδρασε και κατάφερε να πάει στο +5 (15-10), οι γηπεδούχοι όμως ανέβηκαν στη συνέχεια και έκλεισαν την πρώτη περίοδο έχοντας το προβάδισμα με 23-18.
Αύξησαν τη διαφορά οι «ερυθρόλευκοι»
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Μπαρτζώκα με σερί 8-0 μετέτρεψε το 23-21 σε 31-21 και ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα στη συνέχεια, κλείνοντας στο +10 (41-31) το πρώτο ημίχρονο.
Σταθερά μπροστά η ομάδα του Μπαρτζώκα
Στην τρίτη περίοδο η ροή του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να φτάνει ακόμη και στο +20 (62-42) κάποια στιγμή, ο Παναθηναϊκός όμως κατάφερε να αντιδράσει και να ρίξει τη διαφορά στους 11 πόντους (66-55) στο 30′ με buzzer beater τρίποντο του Παπαπέτρου.