Πολύ κοντά στο να κάνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα και μία από τις σπουδαιότερες όλων των εποχών είναι ο Ολυμπιακός, αφού στο Chiringuito TV, το οποίο έχει αποδείξει ότι είναι απολύτως έγκυρο σε ό,τι έχει να κάνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία αποχώρησε ο Μαρσέλο, κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία του με τους Πειραιώτες.

Το αν θα γίνει ή όχι, θα φανεί σύντομα. Θα το δείξουν τα γεγονότα. Προς το παρόν, πάντως, γεγονός είναι ότι στην Ισπανία και ακόμη πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη κάνουν λόγο για συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και για συμφωνία που μπορεί να επισημοποιηθεί τις προσεχείς ώρες.

Συγκεκριμένα, αυτό το είπαν στο Chringuito TV, πρόγραμμα της ισπανικής τηλεόρασης με την πιο έγκυρη ενημέρωση σε ό,τι αφορά τη Ρεάλ και ο Μαρσέλο μπορεί να αποχώρησε από την ομάδα της Μαδρίτης έπειτα από 15 χρόνια εκεί, στη διάρκεια των οποίων κατέκτησε περισσότερους τίτλους από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος παίκτης φόρεσε τη φανέλα της «βασίλισσας», αλλά θεωρείται ακόμη… δικός τους.

Στην εκπομπή λοιπόν, στην οποία έχει πάει ως καλεσμένος περισσότερες από μία φορές και ο ίδιος ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μετέδωσαν ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ συζητάει με τον Ολυμπιακό και στόχος των Πειραιωτών είναι να προλάβουν να τον δηλώσουν στη λίστα της UEFA με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.