Απ’ όλα είχε η παρέλαση των πρωταθλητών του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς βγήκαν στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος σε οκτώ σεζόν, μετά την επικράτησή τους στους τελικούς επί των Μπόστον Σέλτικς.

Απόλυτος πρωταγωνιστής, όπως ήταν αναμενόμενο, ο γκαρντ Κλέι Τόμπσον. Ο σταρ των Γουόριορς εμφανίστηκε με καπέλο… καπετάνιου στην παρέλαση καθώς όπως αποκάλυψε έχασε το καπέλο του πρωταθλητή που φορούσαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του καθ’ οδόν προς την παρέλαση όπου πήγε με το… σκάφος του. Ωστόσο, δεν ήταν η μόνη απώλεια για τον αγαπημένο των οπαδών των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Καθώς πανηγύριζε στους δρόμους με τους οπαδούς φέρεται να έχασε ένα από τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή που φορούσε στο χέρι του! Αμέσως το αντιλήφθηκε κι έπεσε στο έδαφος ψάχνοντάς το. Όταν το βρήκε το φίλησε και συνέχισε να γιορτάζει με τους οπαδούς.

Μεταξύ τους, όμως, ήταν και μια… κατσίκα. Κάποιος οπαδός των Γουόριορς έντυσε το ζώο με τη φανέλα του ηγέτη της ομάδας και MVP των τελικών Στεφ Κάρι για να δείξουν πως πρόκειται για τον… goat, δηλαδή τον καλύτερο όλων των εποχών. Ο γκαρντ, πάντως, τράβηξε τα βλέμματα με την ξεχωριστή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό. Είχε περασμένα τα άλλα τρία δαχτυλίδια που έχει κατακτήσει στην καριέρα του, ενώ στο πλευρό του πανηγύριζε η σύζυγός του Αγιέσα Κάρι που τον έλουσε με σαμπάνια, η οποία έρεε άφθονη πάνω στα ανοιχτά λεωφορεία.

Ο Τζόρνταν Πουλ, στο μεταξύ, είχε διάθεση για… μπουγέλο καθώς έκανε… μπάνιο τους οπαδούς με το νεροπίστολο που κρατούσε, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν που φαινομενικά είχε πιει κάτι παραπάνω αποφάσισε να χορέψει με το γκρουπ Jabbawockeez που ακολούθησε την πορεία των Γουόριορς στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο. Μάλιστα, έκλεισε τον λόγο του λέγοντας: «Σας ευχαρστούμε όλους κι όλοι οι άλλοι να πάνε να…», με τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς να τον επευφημούν και να του απαντούν «Να πάνε να…, Ντρέιμοντ».