Αυτό που έχει αρχίσει να φαίνεται εδώ και αρκετό καιρό παραδέχθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Άρσεναλ από τη Σουόνσι.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στο -12 από την κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, όπου είναι η Τσέλσι με … βαθμούς και ο Αλσατός τεχνικός αναγνώρισε ότι η ομάδα του δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει τον τίτλο στη φετινή Premier League.

«Η Τσέλσι θα έχει κατά μέσο όρο 100 βαθμούς αυτή την σεζόν. Αν δεις τους βαθμούς που έχουν αν συνεχίσουν έτσι κανείς δεν θα τους πιάσει, αυτό είναι σίγουρο. Αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος ικανός να τους ανταγωνιστεί. Εμείς είχαμε μια απογοητευτική εβδομάδα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κανονιέρηδων» και πρόσθεσε:

«Σκεπτόμενοι τις εμφανίσεις που κάναμε, στο τέλος τα αποτελέσματα που πήραμε ήταν απογοητευτικά . Ήμασταν μπροστά με 3-0 κόντρα στην Άντερλεχτ και 1-0 εδώ και στο τέλος χάσαμε δυο βαθμούς από την Άντερλεχτ και τρεις από την Σουόνσι. Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ απογοητευτικό, επειδή πρέπει να είσαι ικανός όταν είσαι μπροστά 1-0 και μια μεγάλη ομάδα να κερδίζεις το παιχνίδι».

Πηγή: sport-fm.gr