Έντονη ήταν η φημολογία των τελευταίων ωρών όσον αφορά την τύχη του Champions League της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, φαίνεται ότι η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί κανονικά και με τους τρεις «αποστάτες», Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, που μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν συνθέτουν την τετράδα των ημιτελικών.

Σύμφωνα με το ESPN, οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, με τη συμμετοχή δηλαδή και των ομάδων που έχουν αποφασίσει να ιδρύσουν (μαζί με άλλες εννέα) τη European Super League.

Η UEFA φέρεται να αποφάσισε να μην τις αποβάλει άμεσα από τις τάξεις της, κάτι που θα προκαλούσε αναστάτωση στη διοργάνωση, με τους πρώτους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ίδιο θα ισχύσει φυσικά και για το Europa League, όπου στους «4» βρίσκονται άλλα δύο μέλη της ESL, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από τη συνεδρίαση της UEFA στο Μοντρέ, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν εμφανίστηκε λίγο πιο διαλλακτικός στο να συνεχιστεί η… μετωπική με τους συλλόγους. Όπως σημείωσε: «Υπάρχει χρόνος οι ομάδες αυτές να αλλάξουν γνώμη. Έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος, αλλά όλοι μας κάνουμε λάθη. Αρκεί να το καταλάβουν και να αλλάξουν γνώμη».