Μονόδρομο αποτελεί για την Εθνική Ελπίδων η νίκη απέναντι στην Τουρκία (16:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 ετών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία, χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να περάσει τους Τούρκους στον βαθμολογικό πίνακα του 7ου προκριματικού ομίλου και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στα μπαράζ της διοργάνωσης.

Άτυχος είναι ο Στέφανο Καπίνο, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και δεν μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη «γαλανόλευκη».

Την αποστολή της «γαλανόλευκης» αποτελούν οι: Διούδης, Αθανασιάδης, Κίτσιου, Κουρµπέλης, Κούρος, Λυκογιάννης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπάλλας, Μπουχαλάκης, Φουρλάνος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Καρέλης, Κολοβός, Μαυρίας και Μπακασέτας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Αρτουρ Μανουέλ Ριμπέιρο Σοάρες Ντίας. Βοηθοί του θα είναι οι Μπερτίνο Κούνια Μιράντα-Ρούι Λισίνο Μπαρμπόζα Ταβάρες και 4ος διαιτητής ο Κόσμε Κούνια Μασάδο (όλοι από Πορτογαλία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της ΕΠΣ Πιερίας, την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 4.000 φίλοι της Εθνικής.

Το πρόγραμμα της Εθνικής

Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014
Μάλτα-Σουηδία
Ελλάδα-Τουρκία

Παρασκευή 05 Σεπτεμβρίου 2014
Μάλτα-Τουρκία
Σουηδία-Ελλάδα

Τρίτης 09 Σεπτεμβρίου 2014
Σουηδία-Τουρκία
Ελλάδα-Πολωνία

Πηγή: sport-fm.gr