Περίεργο ματς θα είναι σήμερα στο ΟΑΚΑ, αφού ο Παναθηναϊκός ( 8-5) υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (5-8), του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για την 14η αγωνιστική της Euroleague και την πρώτη της εβδομάδας (21:00, NS1). Οι πράσινοι οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα του πρωταθλήματος και να επικεντρωθούν στο πως θα επανέλθουν σε τροχιά νικών στην Ευρώπη.

Η ήττα την περασμένη αγωνιστική «πλήγωσε» το σερί του Παναθηναϊκού και άπαντες θα ήθελαν να χτίσουν ένα νέο αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Καλάθης και Παπαπέτρου προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Ρικ Πιτίνο και ο Αμερικανός προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του με όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμος. Αυτό που θα λείπει από το ΟΑΚΑ είναι ο κόσμος, αφού οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν από την Euroleague και η συγκέντρωση πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας.

Απέναντι τους η ταλαιπωρημένη Φενέρμπαχτσε, που φέτος αντιμετωπίζει πολύ βαθιά αγωνιστική κρίση. Τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσπαθεί να βρει λύση στα προβλήματα της ομάδας του, με τα αποτελέσματα πάντως να μην έχουν φανεί ακόμα. Ο Σέρβος προπονητής επιστρέφει, για ακόμα μια φορά, σε ένα μέρος που το ξέρει πολύ καλά και θα ήθελε με μια μεγάλη νίκη να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας του.

Πηγή: gazzetta.gr