Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και το κλίμα είναι αρκετά καλό, καθώς τόσο η διοίκηση έχει μείνει ικανοποιημένη από τη διάθεση και το πλάνο του ισπανού προπονητή, όσο κι αυτός θέλει να δουλέψει στην «Ένωση» καθώς τη θεωρεί μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του.

Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρουν σε όλα και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ως τώρα. Ο Χιμένεθ ζητάει ετήσιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ και από εκεί και πέρα άλλες 300.000 ευρώ για τους τρεις συνεργάτες του (100.000 ο καθένας). Συνολικά, δηλαδή, το ποσό πάει στο 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως και αν υπολογίσουμε και την εφορία μεγαλώνει κι άλλο.

Στην ΑΕΚ, όπως αντιλαμβάνεται κανείς με βάση τα οικονομικά της ΠΑΕ, θέλουν να ρίξουν αρκετά το συνολικό κόστος για τον προπονητή και τους βοηθούς του, προσφέρουν ετήσιες απολαβές 650.000 ευρώ στον Ισπανό και για αυτό το λόγο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, που θα οδηγήσουν σε συμφωνία αν γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αν όχι, τότε ο Σταύρος Αδαμίδης θα στραφεί προς άλλη περίπτωση προπονητή με στόχο την άμεση συμφωνία, καθώς όπως δήλωσε και την Κυριακή φεύγοντας από το ΟΑΚΑ, εντός του διημέρου θα πρέπει να υπάρχουν ευχάριστα νέα.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.