Σίγουρος πως η Βαλένθια μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής (20/1) παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο μέσος των «νυχτερίδων», Έβερ Μπανέγκα.

Μάλιστα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να… πληγώσουν τη «βασίλισσα» στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή (20/1) στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και την διαιτησία στο ματς του «Μπερναμπέου» για το Copa del Rey.

«Η ιστορία είναι πάντα η ίδια. Υπάρχουν ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κατά την διάρκεια της εβδομάδας μιλάνε για τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να γίνονται αυτά που έγιναν και την Τρίτη στο “Μπερναμπέου”», τα λόγια του Αργεντινού.

Στη συνέχεια ο μέσος των «νυχτερίδων» μίλησε και για το επερχόμενο ματς των δύο ομάδων που θα γίνει στο «Μεστάγια» στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε πως μπορούμε να τους πληγώσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr