Μεγάλη «μάχη» και σπουδαίο ματς κρύβει η 26η αγωνιστική της Euroleague, με την Αρμάνι Μιλάνο να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής (21:45, Novasports 2). Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την καλή εμφάνιση στο Μαυροβούνιο και την επικράτηση επί της Μπούντοτσνοστ, θα ήθελε να συνεχίσει δυνατά και να πάρει μια νίκη, που θα τη φέρει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ιταλική ομάδα είχε επικρατήσει με διαφορά 24 πόντων στο πρώτο ματς και οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να πάρουν την ρεβάνς και να κάνουν μια εμφατική νίκη. Με τον Γιάνις Τίμα να έχει ανακοινωθεί ήδη από τη Χίμκι, ο Ολυμπιακός είναι με 13 παίκτες στην Ιταλία και τον νεαρό Ποκουσέφσκι στην αποστολή και πέρα από τον τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς, όλοι οι υπόλοιποι είναι πανέτοιμοι για το κρίσιμο αυτό ματς.

Από την πλευρά της, η Αρμάνι Μιλάνο έτρεξε ένα εξαιρετικό σερί, αντίθετο από αυτό των Πειραιωτών, με πέντε σερί νίκες πριν ηττηθεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει να ανεβαίνει. Οι δυο ομάδες θέλουν την πολύτιμη νίκη και η «μάχη» αναμένεται σκληρή.

Πηγή: gazzetta.gr