Στις κατηγορίες πως έχει αποκρύψει έσοδα από τις ισπανικές αρχές απάντησε ο Ράφα Ναδάλ σε συνέντευξή του στην «L’Equipe».

«Όταν άρχισαν να κυκλοφορούν στον Τύπο αυτές οι ιστορίες σίγουρα δεν ήταν ευχάριστες και σε πάνω απ’ όλα ήταν ψευδείς. Είμαι νομοταγής, πληρώνω όλους τους φόρους μου στην Ισπανία και δεν ήταν σωστό να γράφονται τέτοια πράγματα, ειδικά για τους συμπατριώτες μου που περνούν μία δύσκολη περίοδο από οικονομικής άποψης», τόνισε ο Ισπανός τενίστας.

Όσο για τις αιχμές που άφησε περί ντοπαρίσματος του ιδίου, καθώς και άλλων Ισπανών αθλητών, μία σατιρική εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, ο Ναδάλ είπε: «Δεν διαβάζω συνήθως τι λέγεται για μένα, αλλά είχε γίνει πολύς λόγος για αυτή την εκπομπή και την παρακολούθησα. Δεν γέλασα, αλλά καθένας έχει τη δική του αίσθηση χιούμορ. Ευτυχώς σταμάτησε, γιατί θα μπορούσε να δημιουργήσει μία αρνητική εικόνα για μένα σε ανθρώπους που δεν ξέρουν το τένις και θα ήταν άδικο».

Τέλος, για τις τελευταίες ήττες του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς ανέφερε: «Θα πρέπει να βελτιωθώ για να έχω περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μου απέναντι στον Τζόκοβιτς. Όμως δεν μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να τον κερδίσω. Δεν κοιτάζω τον Τζόκοβιτς, τον Φέντερερ, τον Μάρεϊ ή τον Φερέρ, αλλά να γίνομαι καθημερινά εγώ καλύτερος».

Πηγή: sport-fm.gr