Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1972 στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας. Ο Τζόλε ήρθε το 1996 στον Ολυμπιακό μαζί με το Στέλιο Γιαννακόπουλο. Αμφότεροι ήταν από τους παίκτες που συνετέλεσαν περισσότερο στην κατάκτηση των εφτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων. Ξεχώρισε γρήγορα χάρη στον εκπληκτικό συνδυασμό δύναμης, ταχύτητας, αντοχής καθώς και της καλής ντρίμπλας και σέντρας που διέθετε.

Σύντομα έγινε εκτελεστής όλων των στημένων φάσεων, των πέναλτι και ταυτόχρονα ηγέτης του Ολυμπιακού. Στις 30 Μαρτίου 2009 ανακοίνωσε τον τερματισμό της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής. Στις 26 Απριλίου 2009 έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα εναντίον της ομάδας του Θρασύβουλου.

Τελευταίο επίσημο παιχνίδι της καριέρας του ήταν ο τελικός κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ, στις 2 Μαΐου 2009, που συνοδεύτηκε και με τον τελευταίο του τίτλο.Ο «Τζόλε» είναι ο παίκτης με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας κατακτήσει 12 συνολικά, δηλαδή ένα περισσότερο από όσα έχει κατακτήσει στην ιστορία της η ΑΕΚ. Ακολουθούν με 10 κατακτήσεις οι Αντώνης Νικοπολίδης, Αλέκος Αλεξανδρής, Γιώργος Ανατολάκης και Μίμης Δομάζος