Στις κάλπες… Οι τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από τις επικείμενες εκλογές στη Λέσχη Φίλων Άρη, τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης και η αναλυτική παρουσίαση των τριών ψηφοδελτίων αναμένονται στη γενική συνέλευση της Τετάρτης.

Εκτός απροόπτου, η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΑΕ θα αποφασιστεί η 22α Μαΐου. Μάλλον το λιγότερο σημαντικό πράγμα που θα συζητηθεί μετά τις 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Το σχήμα του Θανάση Αθανασιάδη, ενισχυμένο με την προσθήκη επιφανών Αρειανών, θα επικεντρωθεί στο να διαλύσει κάθε… σύννεφο σχετικά με το πώς κινήθηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια (δίνοντας στο… φως πλήρη οικονομικά στοιχεία), την ίδια ώρα που θα προσπαθήσει να πείσει πως αξίζει να συνεχίσει στο ίδιο πόστο για μια επιπλέον διετία.

Αφού, λοιπόν, ο επικεφαλής του σχήματος «ΆΡΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ», Παναγιώτης Στεφανίδης παρουσιάσει το δικό του όραμα για τους «κίτρινους», ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το τι θα πει ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, επανέρχεται στο προσκήνιο με «αιχμές» για τη διοίκηση Αθανασιάδη και αισιόδοξος (παρότι μεγάλο αουτσάιντερ) ότι έχει έρεισμα στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr