Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά επτά. Μπορεί να ακούγεται «κάπως» αλλά είναι αλήθεια. Η Ουντινέζε φιλοδώρησε με επτά γκολ την Παλέρμο στην έδρα της, σε μια μονομαχία των Ντι Νατάλε και Σάντσεζ για το ποιος θα βάλει περισσότερα τέρματα. Εντέλει, νικητής αναδείχθηκε ο Χιλιανός ακραίος επιθετικός, ο οποίος στο ιστορικό 0-7, πέτυχε 4 “τεμάχια”.

Γνωρίζαμε πριν το ματς, πως θα παρακολουθήσουμε ένα φουλ επιθετικό παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες φημίζονται για τις αρετές τους. Αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε τέτοια κατάληξη καθώς από στο πρώτο μέρος, η Ουντινέζε «πάτησε» την Παλέρμο. Από το 10’ και μετά, οι Ντι Νατάλε και Σάντσεζ άρχισαν να κάνουν τα δικά τους και με δύο και τρία γκολ έκαστος διαμόρφωσαν το 0-5 του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος, τα κουκιά ήταν ήδη μετρημένα. Το μόνο που είχε ενδιαφέρον είναι που θα σταματήσει το κοντέρ.

Η ομάδα του Γκουιντολίν έσβησε τις μηχανές, βάζοντας μόλις δύο γκολ ακόμα. Έτσι, έσπασε το ρεκόρ της με την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη (το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 0-5 που έγινε σε δύο αγώνες, το 1984 κόντρα στην Τζένοα και το 2000 με αντίπαλο την Περούτζια). Επίσης, αυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα εντός έδρας αφού το προηγούμενο αρνητικό της ρεκόρ ήταν το 1-5 (δύο φορές) και 2-6 (μία φορά).

Στα υπόλοιπα ματς, ο Μοντέλα δεν ξεκίνησε με το δεξί στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρόμα. Αν και οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν με 2-0 σχετικά νωρίς η Πάρμα βρήκε τον τρόπο με τον Αμάουρι να «τσεπώσει» τον βαθμό της ισοπαλίας.
Σημαντική νίκη πήρε και η Κάλιαρι που επικράτησε της Λάτσιο με 1-0, ενώ η Τσεζένα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Μπρέσια με την Λέτσε (2-2) παίρνοντας στο 90’ το τρίποντο με αντίπαλο την Κίεβο και πλέον αισιοδοξεί να παραμείνει στην Serie A.

Πηγή: sport-fm.gr