Οι αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχουν εξελιχθεί πλέον σε μια καλή ευκαιρία για τους οπαδούς των ομάδων ώστε να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας ξύλο και ακόμη μία απόδειξη ήρθε από την Ισπανία, όπου οι ultras των Σοσιεδάδ και Μπενφίκα… του έδωσε και κατάλαβε πριν το ματς για τους ομίλους του Champions League, με αποτέλεσμα 7 εξ αυτών να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Το είδαμε πριν το Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν που έγινε την Τρίτη (7/11), το είδαμε με όσα συνέβησαν ανάμεσα σε οπαδούς της Νάπολι και της Ουνιόν Βερολίνου, το βλέπουμε τώρα και στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Σαν Σεμπαστιάν όπου η κατάσταση ξέφυγε.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Σοσιεδάδ – Μπενφίκα για το Champions League οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στους δρόμους της πόλης και τα πράγματα δεν πήγαν καλά… Από τη μία πλευρά οι RSF Firm των Ισπανών, από την άλλη οι Diabos των Πορτογάλων και ο απολογισμός ήταν επτά τραυματίες.

Όλοι τους, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, είναι οπαδοί της Μπενφίκα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, με την αστυνομία να φοβάται ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα.