Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο συλληφθέντες 39 και 35 ετών για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Στο σπίτι του 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη στη Δυτική Αττική, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα tablet.

Τα συγκεκριμένα πειστήρια έχουν μεταφερθεί για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 35χρονος είναι ένα από τα άτομα που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να αναφέρουν διαδικτυακή επικοινωνία με το προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο blindchat για λογαριασμό του ανήλικου παιδιού.

Όσον αφορά τον 39χρονο από τα βόρεια προάστια, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το σπίτι του ένα κινητό τηλέφωνο και ένα tablet, τα οποία εξετάζονται και αυτά στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για πατέρα ενός παιδιού 9 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονταν στον κλάδο της ιδιωτικής φύλαξης. Στην περίπτωση του κατασχέθηκε ένα πιστόλι των 9mm, καθώς επίσης και 40 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος που κατείχε νόμιμα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς αναζητούνται ακόμη δύο άτομα στο πλαίσιο των ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε η 33η τακτική ανακρίτρια για την υπόθεση.