Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η άγρια δολοφονία του 71χρονου στην Κρήτη, ο οποίος είχε βρεθεί το 2015 κατακρεουργημένος με 57 μαχαιριές για 100 ευρώ. Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

«Δεν είμαι δολοφόνος» επέμεινε ο Βούλγαρος, στο οποίο το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε επιβάλλει ποινή δις ισόβια. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε πιεστικές ερωτήσεις από τον Εισαγγελέα ο οποίος πρότεινε την ενοχή του όπως κατηγορείται αναφέρει το cretalive.gr.

Ο Βούλγαρος ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν έκανε τίποτα. «Σοκαρίστηκα, πανικοβλήθηκα» είπε και έριξε την ευθύνη του αποτρόπαιου εγκλήματος στον τότε ανήλικο ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξης.

Τα έριχνε ο ένας στον άλλο

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα, που είχε συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία των Μοιρών αλλά και ολόκληρη την Κρήτη έγινε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2015.

Ο άτυχος συνταξιούχος εντοπίστηκε στο κρεβάτι του κατακρεουργημένος. Με ταχύτατες διαδικασίες αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη δύο ανδρών από τη Βουλγαρία, ο ένας μάλιστα μόλις 17 ετών. Όταν τους προσήγαγαν ο ένας τα έριχνε στον άλλον για την δολοφονία, παραδεχόμενοι ωστόσο ότι και οι δύο πήγαν μέχρι το σπίτι του ηλικιωμένου.