Για πρόκληση φθορών στο κτίριο του αστυνομικού τμήματος Μεσσήνης κατηγορούνται τέσσερις νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Καλαμάτα και στη Μεσσήνη Μεσσηνίας.

Σε βάρος των τεσσάρων ημεδαπών, ηλικίας 18, 18, 22 και 26 ετών αντίστοιχα, σχηματίστηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, οι παραπάνω δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αφού μετέβησαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης, εκτόξευσαν πέτρες προς την είσοδο του κτιρίου και έσπασαν τζαμαρία του, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης εντόπισαν τον 22χρονο στη Μεσσήνη Μεσσηνίας και τον συνέλαβαν, ενώ οι δύο 18χρονοι και ο 26χρονος, εντοπίστηκαν στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και επίσης συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.