Ακόμη μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο, όπου και συνελήφθη ένας Έλληνας για την καλλιέργεια της, η οποία γινόταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Ο εντοπισμός της ήταν το αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης η οποία οργανώθηκε ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Κατά την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη φυτεία σε πυκνή δασώδη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου με 91 δενδρύλλια κάνναβης ύψουςέως 5 μέτρα στο στάδιο πλήρους ανάπτυξης και συγκομιδής και κατά την επέμβαση τους συνέλαβαν τον άνδρα κατά τη στιγμή που έφευγε από τον χώρο.

Σημειώνεται, τέλος, πως η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

*Φωτογραφία αρχείου

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.