Χειροπέδες σε ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της αθηναϊκής νύχτας και της επονομαζόμενης «Greek Mafia», που είχε κατηγορηθεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, πέρασαν το πρωί της Παρασκευής (14/02) οι Αρχές, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μάλιστα, σε τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ένα όπλο το οποίο κατείχε παράνομα. Επίσης, στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, ενός συνεργάτη του -σαν κάτι ως συνοδός ασφαλείας, όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha- βρέθηκε άλλο ένα όπλο, συνολικά στα δύο αυτοκίνητα πέντε ασύρματοι, σφαίρες και ένας εσωτερικός φάρος.

Όπως ειπώθηκε στο ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα στον χώρο της «Greek Mafia», είχε κατηγορηθεί και για ηθική αυτουργία σε φόνο, αλλά και για ένταξη σε εγκληματικές ομάδες. Όμως, με απόφαση του πενταμελούς Εφετείου έσπασαν τα ισόβια, αποφυλακίστηκε πέρσι, ενώ είχε δεχθεί και δολοφονική επίθεση από ένα άτομο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ανήκε στη συμμορία που ευθύνεται για τη δολοφονία δικηγόρου.