«Δεν ξέρω αν είναι απαγωγείς, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το παιδί μου»

Η έκκληση του πατέρα του επιχειρηματία που απήχθη στον Πειραιά


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
19:42
28/12/2018
«Δεν ξέρω αν είναι απαγωγείς, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το παιδί μου»
3
loading

Έκκληση για την απελευθέρωση του γιου του απευθύνει ο πατέρας του επιχειρηματία που απήχθη με κινηματογραφικό τρόπο έξω από το σπίτι του στον Πειραιά. «Έχω πολύ μεγάλη αγωνία για το παιδί μου», δηλώνει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Έχει οικογένεια, έχει τρία παιδιά, δυο αγόρια και ένα κορίτσι. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με ενδιαφέρει το παιδί μου να ελευθερωθεί με το καλό και να δω τι είναι αυτό το πρόβλημα που οδήγησε εδώ», τονίζει και συμπληρώνει:

«Δεν ξέρω αν είναι απαγωγείς ή τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει εμένα είναι να είναι καλά το παιδί μου και να τελειώσει με το καλό αυτή η ιστορία». Ο ίδιος δηλώνει πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία, προσθέτοντας: «όλες οι ελπίδες μου είναι στην αστυνομία».

«Ποτέ δεν μου έχει διαμαρτυρηθεί ότι έχει κανένα πρόβλημα οικονομικό ή ας πούμε καμιά συναλλαγή, δεν μου έχει αναφέρει ποτέ. Ούτε απειλές ούτε τίποτα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Νέο ονομα

  Οι φουσκωτοι συνήθως εκτελούν εντολές και είναι άνθρωποι της νύχτας!Αυτός που τους έβαλε να το κάνουν έχει προηγούμενα μαζί του είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και θέλει να τον τιμωρήσει προσωπικά Ο ίδιος,Αλλιώς θα πλήρωνε να τον σκοτώσουν,όσο καθυστερούν να ζητήσουν λύτρα τόσο απομακρύνεται το σενάριο της απαγωγής με σκοπό τα λύτρα.Ειναι απαγωγή με άλλο σκοπό....

 2. avatar αν ηταν κανεις ζακ

  ολοι οι συριζαιοι θα κραυγαζαν στα καναλια.....εχουν προτιμησεις οι ανθρωποι......

  1. avatar Stateless

   Ποιος θέλει ρε [...] να απαγάγει τον Ζακ και τον κάθε Ζακ?
   Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.
   [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει