Δύο νέα στοιχεία για την υπόθεση Φλώρου, που αφορούν την αξονική τομογραφία της ιδιωτικής κλινικής, έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Την αυθεντική αξονική τομογραφία που ανήκε σε έναν 85χρονο ασθενή με το όνομα Αριστείδης Φλώρος την υπέγραψε ο επιμελητής ιατρός της κλινικής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο σταθμός παρουσίασε το έγγραφο της αξονικής τομογραφίας που προσκόμισε ο Αριστείδης Φλώρος στην επιτροπή. Το έγγραφο υπογράφει πνευμονολόγος γιατρός, που το συγκεκριμένα χρονικό διάστημα εργαζόταν στην κλινική .

Ο Alpha μίλησε με τη γιατρό, η οποία δεν θέλει να αποκαλύψει τα προσωπικά της στοιχεία. Η γιατρός κάνει λόγο για εξαπάτηση και λέει ότι δεν έβαλε ποτέ υπογραφή σε εξέταση του κρατούμενου Αριστείδη Φλώρου. Κάποιος την πλαστογράφησε, καταγγέλλει.

Ο σταθμός παρουσιάζει επίσης ένα έγγραφο του ΕΦΚΑ, με το οποίο ζητά από τη συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική πληροφορίες για να διακριβωθεί πώς οι επιτήδειοι κατόρθωσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα απόρρητα δεδομένα ασθενών και να πλαστογραφήσουν τα στοιχεία.