Μπορεί οι κοινοβουλευτικές δραστηριότητες να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, καθώς τη Δευτέρα ορκίζονται τα νέα μέλη της που προέκυψαν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε ήδη στο Μέγαρο της Βουλής.

Επισκέφθηκε τον απερχόμενο αλλά και συνάμα επόμενο Πρόεδρο της Βουλής (καθώς επαναπροτείνεται από τη Νέα Δημοκρατία για την ίδια θέση) Κώστα Τασούλα και κουβέντιασε μαζί του επί μιάμιση ώρα μια σειρά από διαδικαστικά ζητήματα.

Στο επίκεντρο βρέθηκα τα προνόμια που θα έχει η κ. Κωνσταντοπούλου ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής, όπως αυτό του να μπορεί να λαμβάνει το λόγο σε κάθε νομοσχέδιο.

Ακολούθως, Κώστας Τασούλας και Ζωή Κωνσταντοπούλου περπάτησαν μαζί στους διαδρόμους του ισογείου του Μεγάρου καθώς όπως μας ανέφεραν οι γνωρίζοντες, αναζητεί γραφείο που να βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Είναι κάτι που μπορεί να το διεκδικήσει και να το πάρει, καθώς έχει τη διττή ιδιότητα της προέδρου κοινοβουλευτικής ομάδας και πρώην Προέδρου του Κοινοβουλίου. Τέλος όμως μάθαμε, Τασούλας και Κωνσταντοπούλου πήγαν μαζί και στην Ολομέλεια, ώστε να δει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας που ακριβώς θα κάθεται η ίδια και οι υπόλοιποι 7 βουλευτές του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης.