Σε συνέχεια της εποικοδομητικής συνεργασίας της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης με τον τ.Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή @alkiviadis_stefanis, όπου ενημερώθηκαν γονείς, προσωπικό και παιδιά σε 24 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, συνεχίζει την ευαισθητοποίηση, επεκτείνοντας τις δράσεις και στους μείζονες σχηματισμούς. 

Στόχος είναι κάθε γονιός να έχει πρόσβαση στην έγκυρη ενημέρωση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την αποτελεσματική προστασία των παιδιών. 

Για το λόγο αυτό, με την υποστήριξη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου @nikos.i.panagiotopoulos, η βουλευτής συναντήθηκε διαδοχικά με τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη και τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο (ΠΝ) Στυλιανό Πετράκη, προκειμένου να δρομολογήσουν κοινές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.