Ούτε αύριο θα καταθέσει τελικά ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες.

Παρά το γεγονός ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχαν ξεκαθαρίσει ότι ο μάρτυρας «κλειδί» κ. Καλογρίτσας θα εμφανιστεί ακόμη και βιαίως, καθώς ήδη δύο φορές έχει αναβληθεί η προσέλευσή του για λόγους υγείας, πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό από κοινοβουλευτικές πηγές ότι «σύμφωνα με βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που εστάλη στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Σταύρο Κελέτση από τον κ. Καλογρίτσα, ο τελευταίος βρίσκεται από τις 30.4.2021 σε καθεστώς καραντίνας, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας και η αυριανή συνεδρίαση αναβάλλεται, ενώ για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί ήδη οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.