Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του MEGA όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης διάβασε τη χθεσινή δήλωση του Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος είπε: «Δεν μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να μας κοροϊδεύει για τα πλεονάσματα. Εγώ μέσα μου έχω πλεόνασμα απελπισίας».

Αμέσως, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος αντέδρασε λέγοντας: «Δηλαδή τώρα τι είναι ο Πολύδωρας; Papyrus Larousse; Εξέφρασε μια άποψη. Δεν είναι οικονομολόγος. Σας εξηγώ λοιπόν. Όταν τα λέει διεθνές φόρουμ, τα λέει ο Μπαρόζο, τα λέει ο Όλι Ρεν, τα λένε όλοι».

Φυσικά, ο κ. Τσουκαλάς αντέδρασε λέγοντας: «Τι είναι αυτό που λένε; Αυτοί λένε ότι συνεχίζεται το ίδιο μοτίβο».

Ακολούθησαν μάλιστα απερίγραπτες εκφράσεις μεταξύ των βουλευτών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Γιακουμάτος: Εσείς θέλετε την καταστροφή της χώρας.

Τσουκαλάς: Μέχρι και την αμυντική βιομηχανία την καταργείτε.

Γιακουμάτος: Ποια αμυντική βιομηχανία; Δεν ντρέπεστε λίγο; Χαραμοφάηδες.

Τσουκαλάς: Σας παρακαλώ πολύ. Εσείς φταίτε που δε βγάλατε ούτε μια σφαίρα. Εμείς φταίμε;

Ο κ. Γιακουμάτος πάντως είπε ότι ο χαρακτηρισμός δεν προοριζόταν για τον κ. Τσουκαλά αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ που μόνο κατακρίνει χωρίς να κάνει προτάσεις.

Γιακουμάτος: Θα το λέω για τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν την καταστροφή του τόπου. Όταν έχει πάρει όλους αυτούς που κατάστρεψαν την Ελλάδα, όλους τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ, τα παλιά δυνατά στελέχη.

Τσουκαλάς: Ποιους όλους; Σου λένε όλους και τους πιστεύεις.

Γιακουμάτος: Όλο το παλιό διεφθαρμένο συνδικαλιστικό ΠΑΣΟΚ έχει ενταχθεί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να ξαναγεννήσει την καταστροφή του κράτους.

Τσουκαλάς: Τα είπες αυτολεξεί. Μπράβο

Γιακουμάτος: Δεν θα σε αφήσουμε να διαλύσεις τη χώρα. Συρία δεν θα την κάνεις.

Πάντως, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε τη φράση «χαραμοφάηδες» και οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής αντέδρασαν.