Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην οποία συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα κυρίως ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, οι ευρωβουλευτές ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα σε σχέση με την ανανέωση του Ευρωκοινοβουλίου και τον νέο συσχετισμό δυνάμεων που έχει προκύψει μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζήτησε με την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τα κύρια θέματα σε σχέση με τη Σύνοδο Κορυφής -Brexit, Τουρκία, Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία- ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί επιγραμματικά και στην εσωτερική επικαιρότητα.

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «μίλησε για το isyriza.gr, μέσω του οποίου έχουν ήδη εγγραφεί στο κόμμα χιλιάδες νέα μέλη, προτρέποντας να συνεχιστεί η καμπάνια και η διεύρυνση και στις Βρυξέλλες, αλλά και στις οργανώσεις του εξωτερικού».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.