Την πρόθεσή της να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο έκανε γνωστή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, κάνοντας λόγο για «ψήφο με το πιστόλι στον κρόταφο».

«Αν και οι πιθανότητες να βγει αυτό το πρόγραμμα είναι ανύπαρκτες», η κ. Τζάκρη τόνισε ότι θα το ψηφίσει διότι «δεν υπάρχει σχέδιο βήτα για την ομαλή χρηματοδότηση της χώρας».

«Οι σχεδιαστές αυτού του προγράμματος, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Στουρνάρας, όντες σε διατεταγμένη υπηρεσία, αν αρνηθούμε την ψήφο μας σήμερα, θα μας γυρίσουν όχι στη δραχμή αλλά στο αρχαίο τάλαντο», σημείωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Και υπογράμμισε: «Ψηφίζω τα μέτρα με το πιστόλι στον κρόταφο γνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην παρούσα φάση στην ιστορική πρόκληση. Με την τελευταία μου ψήφο αποτινάσσω το πιστόλι και δηλώνω ότι δεν αποδέχομαι άλλα διλήμματα στο μέλλον».

Η κ. Τζάκρη αναφέρθηκε όμως και στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το Ζάππειο 1, το Ζάππειο 2 και το Ζάππειο 3 μαζί με τα ισοδύναμα ύψους 18 δις ευρώ, ούτε και τις καταγγελίες του για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.