Την πεποίθηση ότι η Ιταλία έφτασε στον τελικό του Euro γιατί το άξιζε εξέφρασε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ο 26χρονος μέσος τόνισε πως παιχνίδι με το παιχνίδι η απόδοση των «ατζούρι» είναι όλο και καλύτερη με αποτέλεσμα η ψυχολογία της ομάδας να είναι στα ύψη.

Ακόμη, ο παίκτης της Γιουβέντους ανέφερε ότι ανεξάρτητα από το ποιος θα επικρατήσει στον αγωνιστικό χώρο, αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη.

«Μπορούμε να κερδίσουμε τους Ισπανούς, επειδή η ομάδα μας είναι όλο και καλύτερη αγώνα με τον αγώνα. Πήραμε την πρόκριση στον τελικό γιατί το αξίζαμε και στον τελικό θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Ισπανία είναι ένας υπέροχος σύλλογος, αλλά δεν είμαστε κατώτεροι από αυτούς», ήταν τα λόγια του μέσου της Ιταλίας, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαστε σίγουροι για τις δυνατότητες μας. Είναι ένας κρίσιμος αγώνας, δεν έχει σημασία ποιος θα επικρατήσει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αυτό που μετρά είναι να γυρίσουμε στην Ιταλία, έχοντας πάρει τη νίκη κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για το ιταλικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr