Κανονικά στη θέση του επέστρεψε στο MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης (23/2), μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Ύστερα από την μικρή τηλεοπτική του απουσία, ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε εκ νέου πλάι στους έτερους δύο κριτές και εκείνοι τον υποδέχθηκαν με… δόξες και τιμές!

Ειδικότερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να ανακοινώσει στις δυο ομάδες του MasterChef την επιστροφή του… ασώτου κριτή με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο. «Πάμε να ξεκινήσουμε με τα σημαντικά! Έχουμε πίσω στην παρέα μας τον Ροναλντίνιο του ριζότο… Τον Μέσι της ιταλικής κουζίνας… Πάνο Ιωαννίδη» τόνισε χαρακτηριστικά στην εισαγωγή του.

Με αυτή την μεγαλειώδη, δε, ανακοίνωση από τον κριτή του MasterChef ξέσπασαν σε, επίσης, επικούς πανηγυρισμούς τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Με το χαμόγελο από τον Πάνο Ιωαννίδη και τις οδηγίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου προς τους διαγωνιζόμενους ακολούθησε και η νέα ομαδική δοκιμασία του Masterchef!

Κι όμως! Πορφύρης & Αλέξανδρος είναι πλέον κολλητοί

Οτι το MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά, αφού μια… έχθρα μετατράπηκε σε μια μεγάλη φιλία.

Τι κι αν ο Αλέξανδρος μερικές εβδομάδες πριν τα «έβαλε» με τον «εισβολέα» Γιώργο Πορφύρη, όπως αποκαλύφτηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/2), οι δύο πλέον είναι… φίλοι!

«Χωρίς τον Πορφύρη δεν πάω πουθενά, ούτε αυτός χωρίς εμένα», είπε ο Αλέξανδρος όταν επιλέχθηκε να είναι στην ίδια ομάδα με τον συμπαίκτη του. «Αλέξανδρε πιστεύεις ότι μεταξύ εσού και του Γιώργου έχει αρχίσει να δημιουργείται ένας μεγάλος έρωτας;», σχολίασε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Πορφύρη να αποκαλύπτει ότι πλέον μένουν στο ίδιο δωμάτιο.

«Από εκείνη την ημέρα και μετά αρχίσαμε να μιλάμε, τα βρήκαμε, το συζητήματα… βέβαια είχα δίκιο, εννοείται», σχολίασε ο Αλέξανδρος για την ημέρα που ο Πορφύρης μπήκε στο παιχνίδι κι ο νέος παίκτης έθεσε τα όριά του. «Πλέον είμαστε πάρα πολύ κοντά, είμαστε και στο ίδιο δωμάτιο… συζητάμε, είναι ένας πολύ καλός μάγειρας, πολύ έξυπνος άνθρωπος και ταιριάζουμε πάρα πολύ», είπε στην κάμερα ο Πορφύρης.