Μια πολύ ενδιαφέρουσα και σέξι εμφάνιση πραγματοποίησε η Νικόλ στο My Style Rocks της Πέμπτης (19/1) με την ολόσωμη φόρμα της. Η παίκτρια έκλεψε τις εντυπώσεις κι η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου είπε έκπληκτη:

«Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Δεν μου λες σε είδε η μανούλα πριν φύγεις από το σπίτι, ότι θα έρθεις σήμερα εδώ έτσι;» Η Νικόλ απάντησε: «Δεν πρόλαβε δυστυχώς να με δει καθόλου. Αλλά με έχει δει γενικά. Αν το θεωρείς αυτό σέξι, με έχει δει πολύ χειρότερα» της απάντησε η παίκτρια.

«Φαντάζομαι. Το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον» ολοκλήρωσε η Κατερίνα Καραβάτου, κάνοντας ένα τελευταίο σύντομο σχόλιο για το ρούχο που επέλεξε η Νικόλ στο My Style Rocks.

Ξέσπασε σε κλάματα η Σελένη Φωτιάδη: «Δεν ήθελα να εννοηθεί ότι δεν σας σέβομαι»

Μια άλλη τώρα παίκτρια η Σελένη Φωτιάδη στο επεισόδιο του My Style Rocks της Πέμπτης (19/1) ετοιμάστηκε για να επισκεφθεί, σύμφωνα με το κόνσεπτ της, τον γιατρό της οικογένειά της, ωστόσο οι συμπαίκτριές της στο ριάλιτι μόδας χαρακτήρισαν το look της ασυνδύαστο.

Η διαγωνιζόμενη μάλιστα, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με συμπαίκτριά της, όταν εκείνη χαρακτήρισε το look της αδιάφορο. Στη συνέχεια η παίκτρια βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή. Τα διαφορετικά πράγματα που επέλεξε για την εμφάνισή της δεν άρεσαν στους κριτές, με συνέπεια η Σελένη Φωτιάδη να βάλει τα κλάματα.

Η παίκτρια δεν συμφώνησε με την κριτική που δέχθηκε από τον Δημήτρη Σκουλό, και δεν της άρεσε το σχόλιο περί θολού μυαλού. Ο κριτής χρησιμοποίησε μια ατάκα από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και συγκεκριμένα την ταινία «Ξύπνα Βασίλη» και της είπε «Το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπω», με την διαγωνιζόμενη να θεωρεί το σχόλιό του προσβλητικό και να του απαντάει: «Αυτό δεν είναι ωραίο και παρακαλώ να μην αφήνουμε υπόνοιες».

«Στεναχωριέμαι γιατί δεν ήθελα να εννοηθεί ότι δεν σέβομαι τη γνώμη σας και δεν νομίζω να έχω αφήσει αυτή η εντύπωση. Έχω κάνει αφαιρέσεις από την πρώτη μέρα που μου είπατε και είναι πολύ δύσκολη πράξη η αφαίρεση και το ξέρετε αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Σελένη Φωτιάδη.

Μιλώντας τώρα την Πέμπτη (19/1) για τα τηλεοπτικά δρώμενα στην εκπομπή «Super Katerina» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου η τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά αναφερόμενη στο My Style Rocks χαρακτήρισε σκουπίδι το εν λόγω προϊόν.

«Τι να πούμε για αυτό το My Style Rocks, σκουπίδι είναι. Η Κατερίνα έπρεπε να κάνει μια δουλειά, είναι θέμα καθαρά επιβίωσης νομίζω. Κι αυτά που λέει ότι ήθελε να αλλάξει και να κάνει κάτι άλλο, τα λέει η κοπέλα γιατί πρέπει να τα πει. Την υποχρεώνουν να κάνει πράγματα που δεν είναι ο εαυτός της. Είδα αυτό το ντύσιμο το φοβερό, το όλο πράσινο, που ήταν σαν βάτραχος κι ας με συγχωρέσει γιατί είναι ένα παιδί που πολεμάει για τη δουλειά και την εκτιμώ, αλλά κάνει κι αυτή πράγματα τα οποία της λένε να κάνει. Η κριτική επιτροπή είναι εντελώς ανούσια και λίγο αυθάδη» ανέφερε χαρακτηριστικά.